Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
 
Add tovább a lelki-szellemi kincseket!
Ha valaki igazgyöngyre lel, nem tudja magában tartani. Aki megtapasztalja, hogy milyen csodálatos a jézusi tanítás szerint élni, tudja, hogy el nem vehető az az lelki béke, egyensúly, amit semmi és senki más nem tud megadni. Bárcsak minél több ember rátalálna! Alapítványunk ebben szeretne többféle úton is segíteni. Persze csak akkor tudunk, ha Ön is segít hozzá!
Ha továbbadod, jobb ember leszel!
Meglepő ez a kijelentés, hogy ettől jobb emberekké válunk! Miért? Nehéz ezt megérteni. A karitatív összefogásnál írtunk arról, hogy mikor jót teszünk valakivel, akkor valójában saját magunkkal teszünk először jót, és ezért is kéri ezt Jézus. Nos ennek a karitatív felszólításnak a testvére a missziós felszólítás (sőt Jézus parancsba adta!), nehéz ezt megérteni, de aki megteszi, érezni fogja: erősebb lett a lelke és megmagyarázhatatlan öröm költözik a szívébe...
 S ki az egységet munkálja, sosem lesz egyedül.
Ne panaszkodj, hogy magányosnak érzed magad! Tégy azért, hogy emberek legyenek körülötted; keresd mások társaságát! Ha keresztény vagy akkor keresd hittársaid társaságát! Ne azt keresd, ami szétválaszt, hanem találd meg az örömet abban, ami összeköt!
A jó hír igazi továbbadásának egyik alapfeltétele, hogy a jó hír hírnökei egységben legyenek. Ezért Alapítványunk egyik alapvető célja az, hogy törekedjünk együtt felmutatni az értékeket. Ezért kiemelt helyen legyenek szívünkben a közössségi összefogások, felekezeteken belül vagy együtt a különböző felekezetek (ökumenikus összefogás).
Krisztusfüzér - mint lelki kincs...
Ez az imafüzér nagyon különleges. Egyszerre segítheti a nem vallásos, de lelke békéjét kereső embert és segítheti a gyakorló keresztényt egy mély kapcsolatra  az Úrral. Plussz ajándék, hogy összeköti a felekezeteket, tehát ökumenikus imádság. Bőséges információ található az imafüzér saját honlapján erről: www.krisztusfuzer.hu 
Alapítványunk ad otthont ennek a szellemi és lelki kincs terjesztésének. Sikerült megvalósítani egy kézikönyv kiadását, mely imakönyv is egyben, és árulni tudjuk bárkinek az eredeti imafüzért, melyen indiai szegény családok készítenek.
Most a legaktuálisabb tervünk, hogy néhány hónapon belül kiadhatjuk végre a lelkiséget különleges oldalról bemutó cd-t, amelyen nemcsak prózai, lelki részeket hallgathatunk meg, hanem csodálatos dalokat is (melyekről valaki így szólt: "slágergyanúsak"). Nagy szeretettel készíti a vecsési Irgalmas Jézus Plébánián megalakult Útitárs együttes, amelynek szólistái hitokatók és a plébános.
Kérjük, segítsen, hogy meg tudjuk jelentetni és terjeszteni tudjuk!
Alpha kurzus - mely bárkit felemel...
Alapítványunk indulásakor éppen a 12. Alpha-kurzust tartjuk. Erről is elmondható, mint az imafüzérről is, hogy különleges, sőt zseniális: mind hitetleneknek, mind gyakorló hívőknek hiteles módon mutatja be a kereszténységet (sőt megtapasztaltatja...). És erről is elmondható,  hogy ökumenikus szellemi és lelki táplálék.
Kérjük, ajánlja ezt a lehetőséget, mert már sokak életét javította meg! Önt is szeretettel várjuk! Bővebb információt itt talál...
 
Segítsen adományával céljaink megvalósításában!
Ha  egyik-másik célunkat kívánja segíteni, akkor kérjük, jelölje meg, hogy melyiket!
nélkülözők
megsegítése
enyhíthetünk mások gondjain... tovább...
 
lelki támasz
nyújtása
túl sok a lelki probléma... tovább...
 
kétezer éves
értékek támogatása
zsákutcába terelik az embereket... tovább...
 
lelki és szellemi táplálék terjesztése
menjünk együtt a fény felé... tovább...